Köpvillkor:

 

Det ska vara tryggt, enkelt och utan överraskningar att handla från ta10.se, har du några som helst funderingar kontakta kundtjänst på info@ta10.se

Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla hos oss.

När du handlar via Internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig som konsument när du handlar på distans.

Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

 

Betalning

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

 

Leveransvillkor

Fri frakt och 1-3 dagars leveranstid, Alla våra paket levereras med PostNord

 

Outlösta Paket

För försändelse som ej löses ut varpå paketet går i retur till ta10.se, debiteras en avgift om 199:- inkl moms för att täcka våra kostnader.

 

Garanti/Reklamation

Om en vara du köpt från oss är trasig eller inte funkar som den ska så kontakta kundtjänst info@ta10.se så löser vi det. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Ta10.se drivs och ägs av Varuhus1 Fagersta AB orgnr:559027-1044

 

Returer

Du har full bytes- och returrätt (ångerrätt) i 30 dagar efter det att du mottagit varan om du inte är nöjd med din vara.

Privatkonsument har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt distansavtalslagen. Ångerrätten gäller enligt nämnda lag endast om varan och dess originalförpackning kan återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Du har rätt att öppna förpackningen och kontrollera att varan fungerar förutsatt att varans art förutsätter detta. Varan får dock ej vara använd förutom detta. Vi betalar tillbaka hela köpesumman , men du får betala returfrakten. Vid retur maila kundtjänstTa10.se/Varuhus1
Kristiansbergsvägen 13
737 30 Fagersta
 
Info@ta10.se
 
Orgnr: 559027-1044 Varuhus1 Fagersta AB